Onsdag


Frukost: specialarsmoothien 58kcal
Lunch: 2 skalkar 115 kcal
Mellanmål: 80 g kalkon 3%, 1 äpple, 1 dl hallon, 200 kcal
Middag: -

Träning: 20 min cykling, 1 h sjukgymnastik -260 kcal

Sammanlagt: 373 kcal -260kcal


Jag förstår inte hur jag kunde hamna på 300 kcal nästan varje dag förra veckan? öh.

Pigg och glad

Rubriken stämmer bra. Det har varit en skön dag med underbart väder, var hos sjukgymnasten i eftermiddags så någon hård träning har det inte blitt idag. Om jag inte äter med idag är kaloriintaget också fint.. Skriver det senare. Nu funderar jag på hur jag ska göra till valborg. Är så trött på att jag alltid ska ta hänsyn till vissa kompisar, får alltid skippa massa kul för andras skull..  Nu är jag t.ex bjuden på två olika pangbra fester men eftersom en nära vänn till mig inte får komma och inte har nånstans att sticka blir jag väll tvungen att stanna hemma. GAH.

Specialar smoothien

Min så kallade "specialar smoothie";) innehåller
ca 1 dl frysta jordbubbar,
1-2 msk laktosfri yoghurt 0.4% ,
1-2 msk laktosfri lättmjölk
och slutligen kallt vatten efter bohov tills det blir rätt konsistens skulle tippa på att jag häller i 2-3 msk. Det blir som sorbeglass! Helt underbar start på dagen!

Blanda allt detta i e mixer, får jag ju inte glömma att säga kanske;)

ca 58 kcal sammanlagt

Tisadag

Den där jäkla skinkpajen asså. Skulle ju käkat soppa idag! Grrr.. Jaja nu är den iaf snart borta. Hoppas fantamej nån käkar upp den ikv. Jag tänker iallafall inte ta med av den. Tur att det blir riktigt svettig träning idag:)


Frukost: specialarsmoothien 58 kcal
Lunch: 3 msk ärtor, ½ dl riven morot, 2 msk fisk 62 kcal
Mellanmål: 15 g minimajs, 3 kalkonskivor, 1 äpple 68 kcal
Middag: 100 g skinkpaj 300 kcal
Mellanmål: 4 frysta hallon 10 kcal

Träning: 20 min cykling, 1 h gympa, 55 min spinning, 30 min core -600 kcal

Sammanlagt: 498kcal -690kcal


Om jag bara lagat en mättre middag hade jag legat på 300 ist gr. !

100kg

Känner mig hemsk.. känns som jag väger ton. Jag måste no 49 prick på fredag. MÅÅÅSTE. Villvillvill.
Imorgon är det skola thank god. Ska choka kroppen med ett litet intag fast regelbundet så förbränningen håller igång.

Var ute och sprang en ny runda, det går snabbare nu, jag börjar komma tillbaks till samma standard jag hade innan skadan. Skönt! Blir en härlig sommar! Men denna sommaren ska dagarna gå ut på att hålla vikten jag lyckats gå ner, jag ska inte behöva kämpa för att gå ner på sommarlovet ska ska jag ha gjort nu innan. På sommaren ska jag redan ha beach kroppen. gah så gärna jag vill ha den. Jag skaaaaa nå mitt mål!!!

Ge mig skoldag

Gaaahh ge mig skoldagar så jag kan hålla mina rutiner! Ut och springa ska jag nu.



Jag vill känna mig vacker och lätt.


Ny vecka

Imorgon är det ny vecka, och det är jag glad för! ! 100% kontroll är vad som kommer krävas om jag ska komma ner till prick 49 kg på fredag.  Jag vill, jag ska!
Familjen åt pizza idag jag sket i det och stack till en kompis istället, de köpte även underbart mjuka goda frallor som jag hittils också hållt mig ifrån.
Imorgon är det buffertdag så det betyder att jag är hemma. Jag tänker hålla mig kontrellerad. Punkt slut!!! OK?!?! Frallorna är bara inbillning att det ska va gott och pizzan är bara så äcklig fettig att man mår illa av att kolla på den. Urk.


Running girl

Ahh sitter här nu nyduschad efter en lån svettig skön runda, vädret har varit underbart! Det var extra kul att springa idag för mamma och jag var och handla i eftermiddags, fick ett par nya mjukisbrallor, en ny craft träningstshirt, älskar dom så himla snygg modell, och sedan ett par riktigt snygga addidas träningsbyxor, sånna tajta trekvarts, med röda ränder längst ner på sidorna,så himla fina:)  gladgladglad!

Vid närmare eftertanke, när jag kollar på min kropp, vet jag att jag inte kommer vara "fit" vid 48 kg. Allt det fettet på min kropp väger deffenetivt mer än 1.4 kg. Men 48 det ska jag klara, sen kan det hända att jag är nöjd ändå fastän jag inte är 100% fit. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag kämpa tills jag är 100 % nöjd. För jag är trött på att vara obekväm med mig själv, det snor så mycket glädje från livet.

49999999

Jaghar inte sett siffran 49 på sjuuuuuukt länge, så detta är ju fantamig helt fantastiskt!! haha att jag inte insåg det i förra inlägget.. jag ligger på fyran istället för femman wieeeee , jag tänker fantamig stanna här med., Grr

49.4

Fyfan va gött det kändes. Sklle egentligen inte väga mig idag, men jag va tvungen att se sanningen i vitögat som ett straff efter gårdages alkoholkalorier. Men vågen visa ett halvt kg mindre? Fråga mig inte hur det kan ha gått till. Hm., haha men jaja, 1.4 kg kvar till mitt mål. eller delmål jag vet inte.. 47 kanske borde bli mitt mål. får se hur jag ser ut vid 48 kg:)
Idag är det lördag, inte lika lätt aatt följa en diet på 300-400 kcal. Isället är det att undvika kolhydrater, jag ska ut och springa, och inget småätande. Undra vad som händer ikväll är pepp på att umgs med folk:)

Jag är gladgladglad:)!

Hemma igen

Då var jag nu hemma från festen, slutade vid ett och nu är klockan kvart över två och jag ligger i min säng. Jag söp utan att bry mig om kalorierna, och ändn kände jag mig rätt klar hela kvällen, jag tänker då lönt? Lönt att jag hält i mig överflödigt med kalorier när det endån inte gör någon skillnad. Nu känns det som jag kommer vakna upp äcklig imorgon. usch. och fyllekäk, gud vad jag hatar fyllekäk. Nä nyktra stilen är min grej.

50.1 kg

Då var det fredag och jag vägde mig imorse, vågen stod på 50.1 kg det vill säga jag har gått ner ett halvt kilo på 3 dagar. 9 hg på en vecka. Det känns bra, något händer iaf även fast jag aldrig går hungrig, är inne på rätt väg känner jag!
Idag känns det iallafall fail, för jag ska festa ikväll. Och jag har inte druckit ordentligt sen nyår bara för jag inte vill ha de onödiga kalorierna, men ikväll kommer det bli riktigt trist om jag inte super till för det kommer inte va många jag känner där. Så det blir till att ta en frukt till kvällsmat, leva på de 200 kcal jag hittills har satt i mig idag, plus alla äckliga alkoholkalorier. Fan va jag hatar dom.


Torsdag

AHhh vatt ut på en hääärlig svettig springtur nu, det är tur man älskar att springa<3 Är tydligen någon kupp i helgen sprang förbi vandrarhemmet när ett lag killar, vet inte vilken sport antagligen fotboll, kom ut från vandringshemmet, snyggingar var nåra iaf, lite ögongodis på vägen var helt okej ju. Sprang även förbi en hage där en stor vit vacker häst sprang med mig vid sidan om andra staketet. Jag har aldrig ridit i hela mitt liv, och alltid varit rädd för hästar, men vackra är dom deffenetivt!

Träningskalkylatorn påstår att jag med min hastighet och tidsmässigt, räknat med vilken vikt o längd jag har förbrände 490 kcal, sjukt ju, brukar aldrig räkna att jag förbränner så mycket när ajg chansar i mitt huvud. Vet inte om jag vågar lita på det där men man kan ju alltid hoppas det är så:)


Frukost: 2 äntligen mackor,BLÄ! somsagt sov hos kompis>.<  360kcal?
Lunch: 1 kycklingsnitzel 168 kcal
Middag: 2 äpplen, 1 grilladkyckling lår 200 kcal

Träning: promenad, cykling, springning -580 kcal

Sammanlagt: 728kcal -580kcal


Övernattning

Snart är det äntligen helg igen! ÅH! Idag har jag ångest, jag sitter här och magen spänner känns som den ska explodera, 700 kcal har jag fått i mig, och för några veckor sen hade jag tyckt det var helt okej. Men nu är det ett riktigt fail för mig, efter att ha legat på ca 300 kcal. Eller egentligen är det inte kaloriintaget jag är arg över. Det är att jag kom upp i den gränsen pågrund av att jag t.ex helt plötsligt fick för mig att det var okej och ta ett till äpple efter att jag redan ätit ett och blivit mätt på det.  Det är ju totalt onödigt! Tappa kontrollen lite liksom. Varför fortsätta äta när magen redan säger den är full? Så idiotiskt! Nu måste jag vänta extra länge tills jag kan ut o springa för måste smälta denna jävla maten.
Varför dagen blev så dålig från början var helt enkelt för att jag sov hos en kompis, fick käka macka till frukost bara för det inte fanns något annat o ja kunde ju inte säga att jag inte ville ha något!
Och jag som ska väga mig imorgon, så jävla sugit. Menmen inte hela världen antar jag, ska svettas strax och sedan är det ju alltid en ny dag imorgon.

Tänk att det snart är dax och börja köpa pröva bikinis, fyyyyfaaaann va ja hatar det!

Onsdag

Då var onsdagen klar, längtar tills klockan blir tillräckligt för att gå och lägga sig. Seg och trött i kroppen är vad jag är. Idag satt mamma med mig när jag skulle äta min kvällsmat, hon sa att jag inte kunde äta så lite, hoppas verkligen inte hon ska börja med några jävla misstankar och hålla koll på mig nu. Jag mår bra, jag ska bara bli av med detta jävla fettet jag ska inte svälta mig, jag strävar inte efter att bli en pinne. 48 kg. sen ska jag va nöjd. måste vara.


Frukost: 1 äpple, ½ dl hallon 67 kcal
Lunch: 1 dl pulvermos, 1 dl riven morot, 1 dl pizzasallad 152 kcal
Mellanmål: 100 g minimajs, 1 dl hallon 39 kcal
Middag: ½ port mannagrynsgröt, 1 äggvita 100 kcal

Träning: 20 min cykling, 40 min lätt gymmande -180 kcal

Sammanlagt:
359kcal -180kcal


Tisdag Tot.

Kom nyss hem från träningen, tänkte samanställa dagens resultat idag som jag brukar göra. Det var segt att träna idag ville egentligen bara sova haha.


Frukost: 1 stort päron 68 kcal
Lunch: ½ dl tacoköttfärs, 2 dl frysta hallon, 1 läkerolask 201 kcal
Middag: 1 dl wokgrönsaker, ½ dl quorn bitar 89 kcal
Mellanmål: 1 dl lättmjölk 30 kcal

Träning: 20 min cykling, 30 min core, 45 min spinning -450 kcal

Sammanlagt: 388 kcal -450 kcal


Det landade tillsist på 400 kcal som planerat.

Tisdag

Fyfan vad jag är määäättt.. jag fick tvinga i mig middagen, men tillslut fick jag slänga det sista. Hade tänkt jag skulle få i mig 400 kcal idag eftersom det var 300 igår, vill inte stanna min ämnesomsättning, men jag ligger bara på 300 änsålänge men jag orkar inte en bit till! Snart ska jag iväg och träna core och spinning, jag har inte varit särsklit flitig med pluggandet så när jag kommer hem måste jag ta tag i det. Jag får ta nått efter träningen med så att jag får i mig lite fler kalorier Skönt när det är på detta viset iaf och inte tvärtom.

Tisdag morgon 50,6

Vakna tidigt idag med som vanligt, egentligen börjar jag inte förrens halvtio, har redan ätit frukost, blev det sista stora päronet som fanns kvar. Man blir så sjukt mätt av det, kunde inte äta upp hela. Idag har jag sedan bara två lektioner jag kommer vara hemma vid halvtolv tiden igen. Så lunchen blir också hemma. Men bara för att jag spenderar mesta tiden hemma idag ska jag inte småäta. Ikväll blir det core och spinning. Dessutom har jag en jäävla massa plugg att ta tag i, borde nästan börja nu för att hinna med!

Och btw vägde jag mig idag, vet att jag egentligen inte skulle vägt mig förrens på fredag men jag kände jag behövde lite pepp! 50,6 kg.


Måndag

Kom nyss hem från bodypumpen, nu är det plugg som gäller.
Idag konstatera en klasskompis till mig hur smal jag var. Han är en mycket god vän till mig. Det första ja tänkte var "HA, skulle du se mig i bikini skulle du inte säga så" . Vilket tyvärr är väldigt sant..


Frukost: 1 äggvita, ½ dl frysta hallon 33kcal
Lunch: ½ fiskburgare 117 kcal
Mellanmål: Stort päron, 1½ dl frysta hallon 110 kcal
Middag: 1 liten bit kyckling 23 kcal
Mellanmål: 1 äggvita 17 kcal

Träning:
20 min cykling, 60 min bodypump. -300 kcal

Sammanlagt: 302 kcal -300 kcal


Måndag eftermiddag

Det blev en halv fiskburgare till lunch. Sen när jag kom hem blev det ett jätte päron direkt. Hade egentligen tänkt ta det till middag men tänkte att det var lika bra att äta det nu kommer hålla mig mätt tills imorgon ändå. Är dock inte helt säker på att jag kan skippa riktig kvällsmat ikväll. Om inte får det bli ½ port mannagrynsgröt. Ikväll ska jag och träna bodypump. Men nu ska jag sova.:)

Måndag morgon

vaknade klockan sex idag, omöjligt att somna om. så  nu sitter jag här och segar. jag är laddad inför veckan, på fredag är det dags att väga mig själv igen. Till frukost idag har jag planerat 1 äggvita och ½ dl hallon. Till lunch är det fiskburgare idag, och jag har alltid tyckt det var gott. Men ja tror faktiskt inte jag bryr mig idag, vill inte ha. Får bli sallad och en ½ fiskburgare, inget bröd. Får inte överstiga 100 kcal iallafall.
Sedan slutar jag relativt tidigt idag, så när jag kommer hem är det viktigt att tänka på att jag inte får ta ett mellanmål större än 50 kcal.  Middagen har jag tänkt fejka om det går och ta ett jättepäron istället..

Söndag lunch

Gaah hatar mättnadskänslan, men den är bra okej bra.
Det blev till lunch ½ dl tacoköttfärs, 1½ dl blandad sallad. 159 kcal

Jag vill egentligen ut och springa idag.. men vågar inte för benet och sen känns det som jag borde ha en vilodag nu. Men känner mig så jävla dålig om jag inte ens fått svetta lite under dagen. Gör mina armhävningar vid jämna mellanrum
underdagen iaf.

Nu måste jag plugga, sucksuck. Ge mig sommarlov.

Söndag frukost

Klockan är tio, och jag sitter och funderar över om jag vågar träna idag, haft känningar i knäet. måste verkligen vara försiktig så det inte slutar med operation.  Idag är förövrigt en pluggdag, har min föreläsning imorgon som sagt.
Till frukost blev det 30ml lättmjölk, 25 g mango, ½ päron, 1 äggvita; 71 kcal.
Mätt är jag och imorgon är det måndag och jag ska väga mig, så detta får inte bli en failur dag!
Sedan är det en ny vecka, med skoldagar, helgerna går alldeles för snabbt!

Lördag

Då är dagens intag klart. Vet inte vad som händer ikväll förhoppningsvis får man lite motion iaf:)


Frukost: specialarsmoothien 58 kcal
Lunch: 1 dl köttfärs, 1 dl riven morot, ½ dl lättmjölk, 5 hallon. 174 kcal
Mellanmål: 6 st läkerol  18 kcal
Middag: 1 ½ dl tacoköttfärs, blandad sallad till det. 199 kcal

Träning: sprungit -350kcal

Sammanlagt: 433 kcal -350kcal


Kalorier.nu gör det så mycket enklare att räkna mitt intag utag:)

-350 kcal

Fan va bra början av dagen, jag kan aldirg sova länge så vakna klockan åtta, hunnit läsa klart den engelska boken som ska va klar på onsdag senast, sen har jag hunnit skriva heeela mitt föredrag jag ska ha på måndag nu är det bara att öva in det som gäller, och sen har jag varit ute och sprungit, -350 kcal! och klockan är  ett! Jag kommer hinna göra så mycket mer idag:) hihi..  som att äta lunch och middag>.< Jag ska leta upp ettt nyttigt middagsförslag. så jag kan komma undan med att äta grönsaker mestadels..

And no drinking this weekend:)


Lördag

3 kilo till, sen är sommaren perfekt. Jag vet att jag kommer klara det.

Frukost änsålänge specialarsmoothien 60 kcal, snart ska jag sticka ut och springa..:)

För nån dag sen köpte de hem tunnbröd, jag har alltid vatt svag för det, men har inte käkat av det, inget bröd nejnej. :)
Sedan är det ju helgdag vilket betyder att det kommer landa på ca 500-600 kcal idag. Men det är ändån rätt bra för då förlorar jag inte min ämnesomsättning, lite variation liksom. Så på måndag när jag är tillbaks på 300-400 kcal per dag kommer det ge extra större effekt. Asså jag har ingen fakta på detta jag pratar om, jag tycker bara det verkar rimligt såhär. Att kroppen inte ska vänja sig att alltid bara få i sig runt 400 kcal.

jag ska inte trilla tillbaka till skiten, jag ska göra det så rätt jag bara kan. jag måste. tänker inte komma tillbaks till den jääävla skiten.

Kalorier.nu

Gillar verkligen denna sidan, och helt gratis är den. Hade tänkt lägga in en bild jag printa men det gick tydligen inte, så får skriva dagens intag istället änsålänge. Det blev ingen lunch, efter skolan stack jag och köpte ett paket frusna hallon, 1 paket Qourn färs (3% fett) och 1 packet Qourn bitar (3%fett), 2 passionsfrukter och 2 mangos.

Till mellanmålet tog jag ett äpple, de 2 passionsfrukterna och ½ dl lättmjölk. Kalorier.nu sa att det blev 89 kcal sammanlagt. Jag har redan -60 kcal av cyklingen till och från skolan, (20 min cykling sammanlagt)

Nu ska jag byta om och sticka ner och gymma lätt. Ingen hårdträning idag.
Sedan är det bara kvällsmaten kvar!


51 kg

Idag vågade jag väga mig för första gången sen jag varit på skidsemestern och skadat mig! Var tvungen eftersom jag har registerat mig på kalorier.nu.  Där man registerar va man äter och motionerar och de för diagram för hur ens viktnedgång går. Verkar som en kul liten underhållning, kommer självklart skriva ner intag utag här också, eftersom detta faktiskt är lite av min mat och tränings dagbok.

Änsålänge har jag bara ätit frukost, specialarsmoothien 58 kcal.
Lunchen är skitäcklig idag i skolan så funderar på om jag kan fixa att äta hemma ist.
Jag vet inte hur planerna inför kvällen ser ut. men jag vill inte dricka. gah. tänker inte

Nu är det iaf bara 3 kg jag ska gå ner till sommaren. Har gått om tid men jag kör på som jag gör. Regelbundet och små nyttiga portioner. Och massor av vatten och träning!

Torsdag

Då har man alltså ätit klart för idag, trivs inte med mättnadskänslan men den är ju faktiskt bra för mig. Ska snart sticka iväg till spinningen, så förhoppningsvis somnar jag med känslan av viktnedgång till nästa dag.


Frukost: 1 dl rågfras, 1 äggvita, 2 msk riven morot 70 kcal
Lunch: ½ dl riven morot, 2 små tuggor pannbiff 60 kcal
Mellanmål: 1 äpple, ½ dl riven morot, 4 klunkar mellanmjölk 120 kcal
Middag: lite grönsaker, några tuggor kyckling, 3 pennor (pasta) 100 kcal?

Träning:
spinning 45 min (ska) -300 kcal

Sammanlagt:
350 kcal -300kcal


Jag ser att jag fått lite magrare ansikte och tydligare nyckelben, men jag har jävligt lång väg kvar. Håller jag det såhär stadig med regelbunden intagning och flitig träning så ska ja fantamig lyckas till lovet, måste bara se till att lura min ämnesomsättning så den inte stannar av.

Onsdag


Frukost: 1 äpple 50 kcal
Lunch: riven morot & böngroddar 50 kcal
Mellanmål: 1 äpple, 1½ dl rågfras, 1 glas mjölk 250 kcal
Middag: 1/3 portion mannagryn + kanel 70 kcal

Träning: sjukgymnastik och core -200 kcal

Sammanlagt: 420 kcal -200 kcal


Vet inte om jag är jätte nöjd med det, det är för likt gårdagens intag och uttag, för att hålla igång min ämnesomsättning skulle jag antingen höjt eller sänk, tror jag, haha no idea. Aja skitsamma. Det får va bra så.
Nu måste jag plugga som f*n!

Onsdag Eftermiddag

Hinner inte skriva så mycket eftersom jag snart ska sticka iväg och träna!

Till frukost blev det 2 kalkonskivor och 3 klunkar mjölk 50 kcal, lunch lite riven morot och böngroddar 50 kcal, sen faila jag lite när jag kom hem från skolan 1 äpple, lite rågfras, 1 glas mjölk, 250 kcal? Nu ska jag sticka och träna sen får jag se om någon märker att jag inte ätit kvällsmat , då får det bli ½ port mannagrynsgröt 100 kcal. Hadee fint!

Tisdag

Så var denna dagen över:) Enda tabben är att jag och min kompis skulle fika, så ville jag dricka något kalorifritt, men gillar inte te eller kaffe, så tog ett glas iste, men efter att ha druckit halva insåg jag att iste inte är kalorifritt som vanligt te, det inntehåller väll fan lika mkt kalorier som läsk?! GAHHH. Pajja min dag.


Frukost: ½ specialarsmoothien 50 kcal
Lunch: 1 dl pizzasallad, 2 tuggor kycklingpytt 100 kcal
Mellanmål: 1 äpple 50 kcal
Fika: 4 dl iste? 200 kcal
Middag: 1 äpple, 1 skiva kalkon, två klunkar mjölk 80 kcal

Träning: sprungit 40 min - 300 kcal + aktiv shopping

Sammanlagt: 480 kcal - 300 kcal


Fan ta isteét.

Tisdag morgon

Usch klockan är åtta, och jag sitter här och väntar för att strax åka iväg till ortopeden och få mitt knä kollat, se hur det läkt osv.  Slipper skolan på förmiddagen iallafall, men jag måste hinna tillbaks till gympan vi ska ha orientering!

Frukost blev det ½ specialarsmoothien, 50 kcal.
Till lunch blir det skolmat, dvs max 100 kcal
Sedan ska jag och en kompis antagligen och shoppa. När ja kommer hem har jag redan ätit", och tar ett äpple 50 kcal.


Skoldags

Skoldags imorgon, så här bra har det nog alrdig gått för mig på ett lov. Så nu vet jag att jag kan klara sommaren och bara inte gå ner till sommaren och sen svälla upp under sommarn som jag gjorde förra året. Nu ska jag satsa stenhårt ända fram till skolavslutningen och sedan fortsätta vara duktig under lovet också:)

Annandag påsk

Jaha då börjar skolan imorgon, men det är måndag idag första dagen på ny vecka. Till frukost blev det ½ port specialarsmoothie och 1 äpple, 120 kcal

Jag vet inte hur det blir till lunch och middag, men idag får det bli som det blir, jag ska iallafall sträva efter så lågt kaloriintag som möjligt och inte småäta. Träning blir det antagligen också ikväll om gymmet har öppet.

-

Jag hatar att känna mig så här äcklig. HATHATHATHAT.

Påskmat?

Jag sitter och läser bloggar om oroligheterna över påskmaten, jag själv har knappt märkt av att det är påsk, inte ätit något annorlunda på hela lovet eller ens vatt hemma när vi haft gäster. Inget påskägg brukar jag få heller så det har inte helller varit något problem, vi är ingen godis familj direkt, även om alla är normalviktiga. Eller ja min mamma är nog underviktig, men inte sjuk eller något sånt dock.
Fick en ask choklad hjärtan av farfar, men det har jag redan bjudit på kompisar och det som är över lägger jag ner i källaren till fritt fram att ta för dom som vill.

Denna dagen har jag varit ensam hemma, är inte nöjd med dagen och blev arg på mig själv så jag stack ut och sprang en runda. Det gick så himla bra i början av lovet och nu har jag varit upptagen med andra tankar att jag inte riktigt hållit räkningen på kalorierna. Ändån tur att skolan börjar snart. DÅ är det riktigt race enda fram till sommarlovet! Fyfan va taggad jag är.

dag 7

Jag orkar inte med alla jävla problem hela tiden.. hur många jag älskar ska jag behöva bli sviken av... </3

fattar inte hur jag ska stå ut..

PL dag 6 Eftermiddag

Sitter här och känner mig mätt, men ingen ångest. Det blev specialarsmoothien och en mandarin till frukost 80 kcal, sen stack jag ut och sprang intervaller en halvtimma. Efter åt jag 8 st vindruvor.
Till lunch blev det ½ port mannagrynsgröt med kanel och lite rödbeta. 200 kcal

Det kommer inte bli någon kvällsmat eftersom jag ska på fest ikväll, så resten av kalorierna kommer vara på sprit. Faan önska det var kalorifritt. Ska dricka så lite som möjligt. Bara socialdricka!

PL dag 6 morgon

Jag känner mig äcklig från gårdagen, men den gav inget förödade resultat, men jag hade hellre sett ännu smalare ut idag.. Men  nu är det dag sex morgon, tänker vänta till tio elva tiden med att äta frukost, sen  ska det bli en lågkalorialtig lunch, sen kvällsmat blir en frukt för sen ska jag dra iväg på en fest, ska komma 60 pers så de gäller ju att va på topp:D 

Mellan frukost och lunch ska jag ut och springa, om jag inte måste hjälpa mamma att putsa fönster..>.<

Lite planering av min dag då, usch vad jag hatar att jag måste dricka alkohol ikv, fan också. Men jag tänker fantamig ha kul. Behöver ju inte dricka så jätte mkt...

Påsklov dag 5

Denna dagen har varit riktig tumme ner, det gått så himla enkelt de andra dagarna så nu blev det så svårt! Usch. Känner mig äcklig, precis som att jag är tillbaks på ruta ett. men jag stryker ett streck över denna dagen och fortsätter som vanligt duktigt imorgon.

Påsklov dag 4

Då var det kväll, nyss kommit hem från spinningen och coren, det var ovanligt jobbigt denna gången! Duschat och fixat mig och ska snart ut o gå med en gammal polare sen ska ajg vidare till mitt kära gamla killgäng dom håller på att grilla, har råkat dubbelboka mig haha lite pinsamt men det löser sig!


Frukost: specialar smoothien 70 kcal
Lunch: Grönsakspaj 400 kcal?
Middag: 1 äpple 50 kcal
Mellanmål: 1 dl mjölk, 1 mandarin 70 kcal

Träning:
spring på stan, 30 min core, 60 min spinning, snart promenad.  -700 kcal?

Totalt:
590 kcal  -700kcal


Påsklov dag 4 Eftermiddag

Åhh så himla mätt just nu! Gör ont i magen! Imorse blev det specialar smoothien till frukost 70 kcal, sedan stack jag iväg och shoppa, sprungit runt på stan som en galning tills nu, när jag kom hem åt vi grönsakspaj 300-400 kcal eller något jag har ingen aning, det blev inte så stor bit iallafall. Vid sextiden ska jag först på core sen på spinning. Sen får jag se om det blir någon större kvällsmat eller ej.

Påsklov dag 3

Då har denna dagen också gått, kom nyss hem från en kompis och tänker gå och lägga mig:) Imorgon blir det shopping med mamma:)! Allt går så enkelt. Det är mycket enklare än man tror bara man bestämt sig och försöker göra det någerlunda rätt! :)


Frukost: 1 dl juice, 2 dl allbran 150 kcal
Lunch: 1 ½ dl wokgrönsaker, 1 äggvita, 1 veg. vårrulle 220 kcal
Middag: 1 äpple 50 kcal

Träning:
Springande på stan och trädgårdsarbete. ca 200 kcal?

Totalt: 420 kcal -200kcal


Påsklog dag 3 Eftermiddag

Så nyss hemkommen från ännu en runda i stan, varit och fixat nytt ppillerrecept, bytat sort också efter som den andra tog bort min sexlust helt! Cerazette har jag nu, ett minipiller, hoppas nu detta är bra!

Till lunch blev det 1 äggvita, 1½ dl wokgrönsaker och 1 veg. vårrulle. jag blev proppmätt! 220kcal

Nu ska jag ut och hjälpa mamma och sopa altanen, sen kl sex blir det bodypump. Jag hoppas kunna fixa så jag slipper äta kvällsmat.

Påsklov dag 3 Förmiddag

Ahh mitt humör är på topp och solen skiner:) Idag blev det att gå upp tidigt och sticka till sjukgymnasten, innan det blev det 1 dl juice och 2 dl allbarn till frukost. 150 kcal Inte världens bästa.

När jag kom hem stack mamma och jag till stan, köpte lite nya saker och jag fick ett par nya svarta addidas träningsshorts, skitsnygga korta i bomull, och en matchande rosa addidas långärmad tunn huvtröja , wow lång beskrivning haha, men åh så sommrigt det ser ut! :)

Dagen ska flyta på och jag kommer satsa på så låg kalori intagning som möjligt. Jag tror jag ska sticka på bodypump senare ikväll.  Lite omväxling från springningen.

Påsklov dag 2

Då är dagen slut och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon till sjukgymnasten.


Frukost: smoothien 80 kcal
Lunch: ½ port mannagrynsgröt, 1 äggvita, lite sallad 220 kcal
Middag: 1½ dl rotfruktsgratäng mestadels morot och rabbah, 3 små tunna skivor rostbiff + sallad ca 350 kcal?

Träning: sprang 4 km + styrka, promenera 1h -300 kcal

Totalt: 650 kcal -300 kcal


Jag är även nöjd med denna dagen. Gonatt!

Påsklov dag 2, Eftermiddag

Dagen har fortsatt och till lunch blev det ½ portion mannagrynsgröt, 1 äggvita, lite sallad,gurka,tomat. ca 220 kcal

Och nu har jag även vatt ute och sprungit 4 km plus lite styrketräning, sitter för tillfället och häller i mig vatten och känner mig fettig.

Till kvällen fick jag inte igenom min vilja av att göra broccolisoppa, utan istället blir det nån stek och rotfruktsgratäng.. får bli att ta mest morötter och de andra rotfrukterna och undvika potatisen. Sen mycket sallad och nån bit stek bara. Måste ändån få i mig mer kalorier än gårdagen så ämnesomsättningen inte sjunker. Jag får ut och gå med nån polare ikväll så blir det bra. :)

Påsklov dag 2, Förmiddag

Sitter här och känner mig seeeg. Kan inte sova mer men det hade varit väldigt skönt! Hade planerat att springa en 5 kilometers runda idag, men hur ska jag orka? Jag måste orka! Men jag tar det nog efter lunch isåfall, känns som jag inte riktigt vaknat ännu och sticker jag ut och springer då kommer jag bara må illa.
Frukost intaget är samma som igår, specialar smoothien:) hiih, 80 kcal änslålänge dådå.
Suck hoppas verkligen jag kan komma undan med lite kalorier till lunch. Störande att bo med familj när det gäller att gå ner i vikt.

Önskade jag kunde säga att jag ville komma iform till sommaren bara och att de skulle respektera och hjälpa mig. Men de skulle bara påstå att det är hemskt med idialen flickor ser idag blablabla och börja hålla sten koll på mig och proppa i mig massa mat. Men jag menar SNÄLLA jag vill inte bli äckligt smal, jag vill bara få en platt hård mage! Men det skulle de nog aldrig låta sig förstå, tyvärr. Så jag får göra på lite mer fel sätt. För det bästa sättet kan jag inte genomföra så som jag lever idag.


Påsklov dag 1

Dag ett på lovet har änsålänge varit superhärlig.Solat på terrassen och fått lite färg! :)  Fast väldigt trött sen gårdagen men har inte tid att sova:)


Frukost: 1 dl frysta jordgubbar, 1 msk yoghurt, 2 msk lättmjölk + vatten. 80 kcal  (min specialar "glass/smoothie")
Träning: sprang 6 km -300 kcal
Lunch: ½ äggvita, 1 dl kinamix (majs,ärtor & lite ris blandat), 3 sesamnuggets. Tippar på 200 kcal

Ska snart få gäster lovat att stanna på förätten (sparris:D + egentligen parmesanost men de skiter jag i)  och sen ska jag ut och grilla med polare, men då säger jag att jag redan ätit med gästerna.  Ljug-apan.  16 kcal

Totalt:
296 kcal,  -300 kcal från Träningen.


Segggggg

Varför ska jag verkligen ta det på allvar när det hunnit gå så långt? jag minns efter nyår att jag tänkte att jag hade bra tid på migg att gå ner på ett häslosamt sätt,. jag har fanta mig fetare nu än jag var då och kommer få råträna och käka sparris ända tills sommarlovet börjar nu ju! GAH. Men punkt slut jag ska göra allt i min makt för att slippa se ut så här när juni månad börjar.

Igår var det disco" så blev supande på förfest men jag försökte att inte dricka för mycket, satt länge och väl med mina groggar. Får hoppas jag dansa bort lite iallafall.

Idag är vädret underbart, så en springrunda blir det allt, men eftersom jag bara tänker dricka vatten till frukost och max 50 kcal så tänker ajg nog ta rundan efter lunch istället när jag är tvungen att äta med familjen..
Det värsta med lov!

Set me free.. after.

Varför sitter jag här? Borde gå och duscha och sen plugga som * på franskan. Gud.

Var ut och sprang, det var underbart, men jag trodde ajg skulle spy i slutet, älskar att pressa mig till det yttersta. En sak jag kom fram till är att det är endast när jag springer , som jag inte känner mig äcklig. Den här känslan av att vara äcklig, inte känna sig värd något.. Den är ofrånkomlig, jag önska jag slapp den. Det är därför jag måste bli nöjd med mig själv. Så jag kan börja njuta av livet.

Alltid när jag mår dåligt för annat så är det detta jag riktar in mig på, så att jag slipper tänka på allt annat i mitt liv. Detta får mig att glömma det andra. Att låta bli att proppa i mig kalorier är i mitt huvud hela tiden, att jag är hemskt och äcklig finns också i mitt huvud hela tiden...

Jag ska bli normal. Så fort jag är nöjd. Haha just en bra överenskommelse va.

Fallande ögonlock

Jag förstår inte vad det är med mig, hela veckan skiftar jag mellan att vara så trött att jag knappt kan hålla ögon öppna och ändån kan jag itne sova när jag går och lägger mig och jag vaknar jätte tidigt, det är störande för det gör att jag inte orkar träna så mycket som jag skulle vilja. Jag menar man får ju inte samma glädje av tränignen om man hela tiden bara vill stupa ner i sängen och sova..

Jag hade förstått det om jag åt väldigt lite men grejjen är att jag är en jävla mysslyckad trög idiot som inte sköter mig så det kan inte bero på det, jag vill verkligne inte bli sjuk nu när lovet börjar och allt!

Ska snart ut och springa iallafall för vädret är helt underbart!

Träningsverk


Trötttrött, 1 ½ timme kvar sen ska jag sticka iväg och träna core och sedan spinning, planerar att ta en springrunda efter det också så jag kan bli av med denna jäkla träningsverken!

Hm dagens intag kunde som vanligt varit bättre, planerar att laga soppa till kvällsmat, varmt vatten och kryddor med lite wokgrönsaker i:)

RSS 2.0