Spring<33

FYFAAN va jag är glad!! Idag efter jag kommit hem från sjukgymnasten testa jag på att ut och springa, och det gick!! Jag tog det försiktigt och så o fick inte ont! Äntligen kan jag börja igen! ÅHH!!!:D:D:D

helg

Denna veckan orkar jag bara inte äta.. fan får inte göra så fel.. men jag orkar bara inte bry mig om planering och grejer.

Det har varit en bra helg, sov över hos en kompis nu inatt och igår stack vi till en polare som hade en liten fest med utomhusbubbeltunna. Jag storvägra ju först att jag skulle bada så jo jag slapp. Önska jag också bara kunde släppa loss och inte bry mig och komma hoppandes där i bikini. Urk . kommer inte hända på ett bra tag.


Fattar du inte?

Desto mer jag sviker mig själv, desto mer kommer jag börja hata mig själv. Det kommer bara bli värre och värre.. Jag är så jävlajävla misslyckad, Jag vill träna!!!!

..

Jag är så trött på mig själv..
Står inte ut att vara så misslyckad..

Kontroll

Do not give up on what you want most,

for what you want at the moment.


Jag ska fantamig få 100 % kontroll över mig själv hela tiden.

Glöm inte vad det är jag helst vill.


..

Sacrifacing is giving up something good for something better.


ÅH!

Jag äcklar mig själv. Hur har det kunnat gå såhär?  Jag vill bara lägga av, sluta äta helt, bara ge upp. ta sönder mig själv. förtjänar inte bättre.

Fail

Varför är jag så dålig? Jag vet att jag har viljan, jag har haft den., jag har pressat mig så hårt, och nu har jag inte den kontrollen längre? jag måste förstå vad det är som hindrar mig? den är endast jag som avgör om jag ska lyckas i grund och botten, så varför? vad är det jag inte förstår? varför lyckas jag ändån misslyckas? när det igentligen är så enkelt!

..

Jag villvillvill
trött
äcklig


Jag gillar inte mig själv.. jag har börjat inse att min bild av mig själv inte är full sanning.. jag måste börja ändra på mig själv

jag är svag, jag ska bli stark, vafan jag är stark igentligen, men just nu är jag bara svag.

Gud vad jag önska jag hade en egen lägenhet, eller egentligen hade jag velat bo med nåra av mina tjejkompisar, tre tjejer eller fyra, eller två? det hade vatt så sjukt kul. Men om jag bor med andra är det fortfarande det problemet med maten, att inte ha full makt över hur mkt man äter..

Good stuff

Jag är utråkad och orkar inte ta tag i läxorna

Jag tänkte lägga till några saker som är gott med låg kalorihalt.

När suget finns där:
- en äggvita, 15 kcal
- 70gram pizzasallad, 16 kcal
- 1 dl hallon, 34 kcal
- en hel squash 25 kcal
- 1 dl svamp 9 kcal
- 70 gram sparris 16 kcal
- 1 st salladsblad 1 kcal
- 1 st morot 25 kcal
- 50 gram gurka 6 kcal
- 1 st paprika 22 kcal
- 1 dl böngroddar 0 kcal
- 100 gram broccoli 29 kcal
- 1 dl bambuskott 13 kcal
- 40 gram inlagd gurka 18 kcal
- 1 burk (400 g) minimajs 76 kcal
- 70 gram sojabönsgroddar 8 kcal
- 1 st passionsfrukt 9 kcal
- 75 g grapefrukt 23 kcal

Till maträtten:

- 100 gram wokgrönsaker, 30 kcal
- 1 port (225 g) rotmos  70 kcal
- 1 port (250 g) rotsaksgryta 150 kcal
- 1 dl knorr grönsakssoppa 35 kcal

Too much pardey

Helt slut är vad jag är, det har vatt festande både fredag och lördag natt, inte bra alls..
Men trevligt har det varit! Och det är synd att helgen redan är slut, men man får trösta sig med att det bara är två skolveckor kvar till påsklovet:)

Jag ska fantamig gå ner i vikt tills lovet, jag vet inte vad jag väger, har inte vågat väga mig sen sportlovet, jag vet de kommer vissa en helt massa! :(

Och nu har jag egentligen en massa att plugga, neejhhh

Morgoninlägg

Klockan är halv åtta på morgonen, det är lördag, och hade jag varit normal, hade jag sovit nu! Men nejnej, jag vaknar, illamående lite smått bakis, och kan ju då inte somna vidare.

Det blev en trevlig kväll igår med goda drinkar och trevligt folk!

Idag har jag sådan känsla av att jag bara vill skita i allt, lägga av med maten helt. Men först ska jag på släktkalas och sedan på födelsedagsfest..

Äckliga jag

Jag förstår mig itne på mig själv, hur kan jag vara så äcklig, och inte kämpa mitt innersta för att ändra på det?

Idag har jag bara pluggat en jkla massa! Och ätit? Suck orkar inte med mig själv förtillfället, hur kan man vara så medveten och endån så dum i huvudet? WAKE UP!

Imorgon

Imorgon är det torsdag , och jag har bara två lektioner, håla från resten. Idag har inte varit någon så värst bra dag, men med mjukisbrallor och slapp tröjja på kan man förtränga ångesten för en liten stund. Imorgon ska det gå bra.

och jag ska verkligen börja sköta min sjukgymnastik nu, tänk om jag inte kommerkunna ut o springa på hur länge som helst:(


skärpning!

Bli aktiv igen på bloggen

Funderar på att göra om layouten på bloggen lite, men jag får se.. känner att jag måste komma igång att skriva här igen och vara ärlig mot mig själv. Det känns skönt att få skriva av sig..!

Kate moss


..

sitter här och knappar på  ny bärbar dator! HÄRLIGT:) fast känns lite tjockis att ligga i sängen med datan i knäet haha, idag har jag storvägrat att hänga med en massa kompisar och bada på äventyrsbad, (vi är lediga idag). Aldrig i livet att jag skulle kunna visa mig i bikini nu.. men de kunde jag ju inte säga till dom så jag är "tråkmånsen" idag. haha okej det är jag ju faktgiskt om man tänker på anledningen varför jag inte hänger med. Men så är det bara..

jag har inte tränat på över en månad nu... anledning, jag har fått en knäskada efter skidsemsetern. så jag går hos sjukgymnasten och gör sjukgymnastik, när jag helst av alt bara vill ut och springa snder  mig. Men det får vänta..:/ och nu börjar vädret bli så härligt och fint med.. suck.. men jag kommer snart kasnke få börja på spinningen igen!:)

Vill träna

Dagarna efter skolan är så fruktansvärt dryga när man inte kan träna, jag klarar inte av att inte få träna , jag mår dåligt av det, jag blir en jobbig person också, gillar o jävlas med alla och garvar o har mig snacka om överenergi, JAG VILL BLI AV MED DEN! Åh. villvill vill....:(  tänk att bara få ge sig ut nu och låta stegen flyga frammåt på slingan... fan.. jävlajävla knä. haha förlåt va deprimerande och jobbig jag låter, mend et är så frustrerande bara.. och det hjälper ju inte att inga kläder värkar passa. allt är bara så himla fult på mig. jag vill gå ner, men jag kan inte det utan min träning..

Argh.

Vad håller jag på med?! Jag fattar inte? Det är 12 veckor kvar tills vi går in i junimånad och jag är stor o äcklig, jag är sjukt obekväm med mig själv, vad jag än tar på mig sitter det inte bra! Så varför tar jag inte tag i det ordentligt? Jag förstår inte varför jag sviker mig själv såhär. SKÄRP DIG!

Måndag

Det har varit en bra dag, jag hade bara tre lektioner och sluta tidigare vid kvart i ett för att jag hade prov sista lektionen, jag hängde sen med M till ungdomsmottagningen för hon skulle ha nytt p-piller recept, sedan gick vi och fika, jag en coca light och M kladdekaka och caffelatte:) Det var supermysigt, sen drog vi hem till hennes brossa spela playstation 3 och hjälpte han och städa, jag dammsuga i 25 min och fick 200 spänn för det?! helt sjukt, han tjänar för bra alltså haha.:)


Frukost: -
Lunch: 1 ½ vårrulle (300 kcal)
Mellanmål: 3 dl allbran (200 kcal)
Middag: 2 mackor (200 kcal)

Sammanlagt:
700 kcal


PUSS!

3 månader

Imorgon är det exakt tre månader tills vi kommer in i Juni månad! Nu är det fan dags att ta sig i kragen. Jag fattar inte vad det är med mig jag sätter alltid igång och verkligen skärper mig så sent.
Jag har gjort ett märke på min hand som ska påminna mig när jag är som hungrigast vad det är jag helst vill.

Denna veckan ska fan va perfa. Punkt slut.

Måndag

Jag har bestämt mig för att fotta mig varje morgon, fast det kommer jag hålla privat, så jag kan se att saker verkligen händer, det kommer motivera mig!
Benet har svullnat upp ännu mer, bara för jag gått runt på stan idag suck.. jag vill bara att det ska bli bra!


Frukost: 1/4 knäckebröd (10 kcal)
Lunch: 2 dl pizzasallad, 1 dl pyttipanna, 1 knäckebröd (150 kcal)
Mellanmål: 1 apelsin, 3 knäckebröd, 3 dl allbran (350 kcal)
Middag: 2 dl blåbärssoppa, 1 apelsin, lite vindruvor, 2 dl allbran >.< (350 kcal)

Sammanlagt:
910 kcal !

Träning:
- Skadad


I can do better.

..

Satt och kolla på filmer på youtube på folk som fottat sig varje dag under sin viktminskningsperiod, det skulle jag också vilja göra! Det skulle ju tagga en ännu mera om man visste att man skulle lägga ut en bild på sin kropp varje dag! Men samtidigt vågar jag nog inte det.. tyvärr.

Imorgon är det måndag och på fredag ska jag ut o dansa och antagligen träffa mitt ex, jag ska fan visa vad det är han gått miste om. Därför är det hårt som fan som gäller i veckan. Synd bara att jag inte kan träna:(!!! Får panik!

RSS 2.0