Asocial

Usssch, testa min outfit till ikväll nyss. Har ingen lust att visa mig alls.. känner mig så usch bara, osexig.

Skulle bara vilja skjuta fram nyår nån vecka så jag kunde få bort lite av det äckliga fettet runt höfterna iaf.

Men har väll inget val.

Nu är det snart 2009!

Gott nytt år allihopa! Ha en riktigt trevlig natt! <3

Nyårslöften

Detta nyår värkar bara bli värre o värre, det enda ja har att se upp till är att mina nyårslöften ska peppa mig. Jag ska klara detta nu. Så är det bara. Det är jag själv som kontrellerar det.


Nyårslöften:

- Jag ska jobba på att inte stressa så mycket.

- Funderar jag över att unna mig något som inte unnar min kropp ska jag fundera över det så jäkla länge tills mitt sug inser  att det bara är en inbillning. Klarar mig utan sådant.

- Minska på kolhydraterna.

- Träna och äta regelbundet och varierat.


Jag ska inte falla, inte ge upp, jag ska LYCKAS denna gången. Jag ska fantamej inte skämmas för mig själv längre.

Virrvarr

Känner mig lite deppad för tillfället, jag hitta skor, linne och kjol idag som jag ska ha imorron, allt tillsammans gick på 1100 kr, usch ja bara slösar pengar hela tiden. :/ Deprimerande!

Och tydligen har festen blivit inställd som jag skulle till så nu har man inte riktigt koll var man ska bli av imorgon.

Har ingen lust med nyår endå.. har aldrig känt mig så här fet. Det är verkligen träningen som peppar mitt självförtroende. Idag har jag inte tränat och då känner jag mig bara blä.

Nyårslöftena kommer in imorgon på förmiddan, tänk nu är det 2009, sedan blir det 2010, undra hur mycket mer som kommer ha förändrats då..

Jag hoppas ni andra har bättre förväntnignar än jag inför imorgon iaf:)  Godnatt!

Nyår tomorrow

Då var det ännu en morgon och jag mår illa för att jag åt förmycket till frukost, idiot.

Sitter nu o lyssnar på iPoden och har sminkat mig lite, vet inte när M ringer, vi skulle iväg o handla nyårsklänning.
Kommer säkert ha värsta gravida magen nu bara för jag blev så mätt till frukosten:S Hatar mättnadskänsla.

Jag kommer fixa nyårslöften som jag tänkt skriva här senare, kommer antingen ikväll eller imorgon.
Nyårslöften är en kul utmaning. Jag ska för en gångs skull hålla dom!

Take care.



Dagen

Jag har haft fullt upp hela dagen, stack som sagt och shoppa med älskling efter promenaden, och glömde helt bort att jag inte ätit, så när jag kom hem vid sex då vi hade gäster var jag rätt hungrig!

Socker är totalt onödigt. Det är egentligen bara en inbillning att det är gott. Man klarar sig så himla bra utan det.

Belöningar ifrom av ätbara saker är inget man ska använda sig av. Så är det bara.


Lite konstigt inlägg jag vet inte men detta är vad jag har insett idag iaf..

Imorgon ska jag och shoppa igen, har fortfarande ingen nyårsklänning! Panik! Så det blir att springa runt på stan:)

Nu är jag super trött så ska bara läsa igenom lite bloggar jag gillar att läsa, sedan har jag en date inplanerad med sängen!

God natt!

Simma

Kom nyss hem från gymmet en aning besviken, jag och N hade bestämt oss för att simma denna morgon, men såklart var inte simbassängen öppen på måndagar på lovet! Så himla tråkigt!
Jag såg vattnet ligga där stilla det såg såååå skönt ut!

Så det blev att vi gick en prommenad istället och snacka, det var länge sen vi sågs, N och jag.

Det blir så när man har pojkvänn, förr träffa jag alltid massa olika kompisar varje kväll jag kände för, nu blir det han man träffar han istället, och har inte lika mycket tid över till kompisarna, jag gillar inte det riktigt, men sen gillar jag faktiskt mer att umgås med han, men man måste ha en balans på det hela.  :)

Berätta för N att jag tänkte satsa 100% för att bli "fit" som jag kallar det till sommaren, och det tänker tydligen hon med, bra då är vi två på det hela.
Jag ska dock försöka göra det på ett bättre sätt än förra våren, försöka gå ner lite smartare, så att man inte går upp allt ihopa sen.

För mig är det träning och äta rätt antal kalorier som gäller, regelbundet.

Dock kommer jag försöka sikta på att få i mig så lite kalorier som går, men inte fasta. Funkar inte att fasta om man vill bygga muskler med.. inte för mig iaf:)

Nu ska jag fixa mig sticker till lund med älskling snart och ser om vi kan fynda nått på mellandagsrean!

Ny kamera

Härligt! Fadern min köpte en ny digitalkamera idag!:) Det är meningen att jag och brossan ska få varsin händig kamera som vi kan ta med oss på fester och sådant. Ojojoj så här bortskämd har jag nog aldrig blivit det var ju nyss julafton! Tacka mellandagsrean ja!

Det har varit en bra dag idag, känner mig inte sugen på något alls. Och jag har hela tiden fullt upp med saker jag ska göra.

Har funderat på att börja bygga ett pussel, rätt kul underhållning ändå, sjukt länge sen jag gjorde det iaf:)



Och imorgon ska jag och älskling iväg och shoppa, måste hitta en snygg nyårsklänning!

Take care.

1 kg down

Då var det söndagsmorgon, jag vägde mig igår och vägde då 53,1, idag väger jag 52,2.
Känns väldigt bra med tanke på att jag inte kände mig hungri något alls igår, dricka grönt thé kanske verkligen funkar?

Idag har jag tänkt ringa nån vänn jag inte träffat på länge och ut o promenera med den, det brukar bli upp mot 2 timmar då. Tror inte jag sticker iväg till gymmet idag, det skulle vara för att ta en simtur isåf och basta.

Hör säkert av mig senare idag med, pusss

Träning<3

Det blev att följa med mamma på morgongympa först sen sprang jag efter det också, så himla underbart! Fast jag tror jag håller på att bli förkyld, vilket är mindre underbart.

Min mamma är faktiskt väldigt bra insperation, hon har inget fett på kroppen överhuvudtaget, får mig att verkligen inse att jag måste kämpa, jag vill inte va fetare än min mamma, jag hatar det. Jag har iallafall bättre kondition och mer muskler än henne:)

Nu ska jag fixa med musiken på min iPod, kanske lägga mig och läsa en bok, sedan blir det bara lite kalorier till lunch sen tänker jag inte stoppa i mig mera för idag. Måste förstås dricka vatten så jag får vattenbrist och blir slö imorgon när jag tränar.

Lördag

 
Godmorgon! Nu är det lördag och nu kan jag äntligen börja ägna mig åt att träna varje dag!
Ska iväg och träna om en timme nu, kl 11, och det ska bli så himla skönt!

Ikväll ska jag iväg på bio med älskling och några andra, ska bli trevligt:)! Också kan jag slippa äta kvällsmat med, deiligt.


Äntligen

Vatt borta ochj träffat släkt idag med, men nu är det äntligen slut! Med all mat,efterrätter och julgodis. Usch!
Jag känner mig hemskt ful just nu, så ska älskling hit och sova här, vill inte han ska se mig. Suck.
Nu blir det iaf att gå ner, och ha date med vågen varje dag.

Kolla på gamla band från när vi kusiner var yngre, och såklart skulle alla kommentera hur hemskt smal jag var, jag vill inte höra det!!! Vill inte. Känner mig så jävla misslyckad då, eftersom jag inte är det längre..

Ful & fet .


Flyter ut

Mår psykiskt dåligt nu! Står inte ut av känslan, det går inte att blunda, jag känner det hela tiden. Jag saknar kontrollkänslan.


Vägning

Kände jag var tvungen att väga mig fastän jag inte alls ville veta, mår illa..
Vågen visade 53,2 . ueh. Vad är mitt mål egentligen? När kommer jag åtminstånde kunna acceptera mig själv? Ska jag bli så smal som jag var förut? Ellerhur ska det bli?

Fan va jag önska att jag bara skött mig från börjanså hade jag aldrig varit i denna situationen. Tröstätare var vad jag var i högstadiet. Men varför? Jag vet själv att jag var populär.. varför då så extremt dålig självkänsla?

Det sitter fast i psyket.


Mitt mål.. min vilja.. Är att väga 48 kg.. ja, det verkar som en bra vikt! Fast det känns otroligt att all den mängden fett som finns på min kropp verkligen bara väger ca 5 kg? Fast 5 kg är mycket. Eller?  Det beror nog på från person till person.

Vad vet jag.

Men jag ska va sexi as hell i bikini denna kommande sommaren. Punkt slut.  Älskling ska få vara stolt över mig!

5 kg, i can do it! Hell yeah.

Urk.

Godmorgon, eller klockan är tolv så det är kanske fel att säga.

Jag är proppmätt nu. Fattar inte va de är med mig, inget vett i huvet över huvudtaget. Och springa pallar jag inte heller göra. Förfan. Tänker inte väga mig! Det är en stressande tanke att jag bara har en termin på mig nu att komma iform, men jag ska klara det. För en gångs skull ska jag gå hela vägen och aldrig mera komma tillbaka.

Btw, så klöddigt iTunes är! Men har börjat förstå det nu, iPoden är riktigt snygg!:D

<3

Ipod

Fick en Ipod Nano 8 Gb i julklapp wiee, kan kanske underhålla mig med musik i öronen och undvika kränga mat istället;)

Och fyfan vad jag hatar julmat haha usch, så ska man bort imorron med! Mår illaaa. Men mysigt är det med släkten:)

Har börjat få känningar i mitt knä igen, är rädd att jag kommer få överansträngning igen, fan pallar inte det! Våga inte ut o springa idag, men hoppas jag kan våga mig på det imorgon. Det behövs verkligen! Känner mig hemsk för tillfälligt.

Men nu ska jag bara installera klart iTunes och sen gå och lägga mig, och känna hur dagens intag sakta flyter ut och lägger sig på kroppen. Bläää. Det värsta jag vet >.<

<3

Wall-E

Mitt humör är inte det bästa just nu! Jag tog på mig ett par av mina jeans idag eftersom jag inte kan ha mjukisbrallor på mig på julafton när vi ska ha gäster ju! Och usch va de sitter tajt! Fyfan va ja mår kasst nu! vill inte va sur på självaste julafton heller:/ suck.

Kolla nyss klart på filmen Wall-e, det är en tecknad disneyfilm, rättså ny. Där har människorna åkt ut i rymden och lever på ett gigantiskt rymdskepp eftersom jorden har blitt täckt av sopor! De har levt på rymdskeppet i 700 år, och alla människorna är smällfeta! De åker runt på sina svävande stolar hela tiden, det var äckligt att se!

När jag sett klart filmen gick jag in till brossan och hittade han sittandes i en stol och läsa en bok, jag tyckte det såg konstigt ut och skrattade, men jag kunde inte sätta fingret på varför. När han fråga mig vad det var, så sa jag att jag tyckte det kändes konstigt och hitta han läsandes en bok istället för framför datan. Och det stämmer ju.

Vart är vägen på väg egentligen...

Men nu måste jag kila gästerna kommer när som!

<3

Godmorgon

Klockan är halv elva, vaknade för en halvtimme senn. Tänkte vänta med att äta frukost, det blir nog ett knäckebröd, känner mig inte alls sugen på nått alls.

Jag surfar lite på nätet för tillfället, kollar upp vad det finns för behandlingsmetoder för bestående mörka ringar under ögonen. Som jag har. Hatar det verkligen. Det finns en del olika sätt, vissa varar i flera år och andra kortare tid. Finns det inget som kan vara föralltid? Och som det inte finns några risker med att göra?
Det kostar inte lite heller, det finns laser, sprutor, fett-injektioner, ja allt möjligt!
Men jaja jag kommer endån få vänta några år med det tills min hud är helt utvecklad eller vad man kan säga. Iallafall tills jag är 18, men jag kommer endån inte ha råd då. Fan va det suger!
Hela jag är missbildad. >.<

<3

Bloggkoll

Premurera på min blogg vettja!:)


Den är visserligen väldigt ny, men snygg har den blitt!
Nu ska jag bara uppgradera ofta så!
Fast egentligen finns denna bloggen till mest för min egen skull, det peppar mig att följa mina viljor.
Men det skulle ju inte skada och känna att det är läsvärt med:)

Jag hoppas det kommer bli det.


Har planerat att lägga till kategorier med hälsotips och några användbara länkar för er andra som också är intresserade över att leva ett fit liv!

Jag är en tjej som älskar att träna, förtillfället går jag inte på någon sport utan tränar på gym.
Jag brukar gå på spinning, core, booty m.m och även springa på maskiner och styrketräna indivuellt. Men jag älskar även att springa!
Jag tycker om att leva hälsosamt också, men har även alltid haft problem med min självkänsla, så jag följer inte kanse en exemplarisk kostplan.
Just nu är jag inte så fit som jag önskar, och siktar på att gå ner i vikt. Och jag ser fram emot det.
Beach 09 ska jag inte skämmas!


<3

vill

villvillvillvillvill.
Okej onödigt inlägg bara för att se om min design uppdaterats
(a)

Efter julafton

Då ska jag fantamig skärpa mig! Så in i bomben! Jag tänker inte se helt uppsvälld ut på nyår! Så fan heller. Julgodis är inte ens gott, och inte maten heller!
Jag saknar min träning! Inte öppet på gymmet nu heller, måste ut & springa imorgon.
GAH!:)
Vill man så kan man.

<3

Bättrar på designen

Gjort en header nu, blev rätt nöjd faktiskt, men tydligen vill sidan inte uppgradera min blogg för man ser den inte:/
Eller är det jag som klöddar!
 
<3

Nytt

Nu har jag flyttat min blogg igen, kan inte bestämma mig hur jag ska ha det! Men nu satsar jag på att ha den här då alltså!
Jag har ingen aning hur jag vill ha min design men får exprimintera med det.
Jag orkar inte skriva hur det gått idag. Inte på humör för nånting egentligen vill bara sova. Imorgon är det julafton och inte kommer man bli smalare av den dagen..

<3

RSS 2.0