Im trying

Hejhej halå.  Klockan är 2 nu och jag har nyss kommit hem från en supertrevlig kväll,såklart supit i mig en massa kalorier, men jag hoppa över kvällsmat, så jag har bara halvångest, mina byxor sitter tajtare än nå¨gonsin dock, så jag är taggad som fan till imorgon. Jag kan inte träna än kanske, men jag ska fan vara skärpt endå. Gud vad jag är trött , måste verkligen sovanu!
Pusspuss!

Jag vill.

Jag fick panik imorse, mina jeans satt så fruktansvärt tajt, innan resan satt som löst! Sådan panik gillar man inte, jag vill bara tränatränaträna, men jag kan inte:( står inte ut!
det är väldigt frustrerande när man inte har några bekväma jeans. Jag vill, ska lyckas. Nunununu.

NU JÄVLAR.

Semester har gjort mig fetare än någonsin , panik som fan har jag. Plus ett skadat ben som inte hjälper så mycket:( kommer inte kunna träna på ett bra tag bara sjukgymnast. Men då får jag satsa på matintaget. NU JÄVLAR. Ska jag arbeta bort allt, ännu en gång. Suck.. Jag är en idiot.

Rasar

Allting rasar, hur många jag älskar och håller nära ska jag förlora? utan att förstå, utan att kunna påverka. jag känner mig så jävla maktlös. Paniken finns i hela mig , det spricker snart, saknaden gör så fruktansvärt ont allt han lämna mig med var ett enda stort frågetecken om vart det gick fel? och nu du? ska du nu också lämna mig? jag förstår inte vad som hänt? jag förstår ingenting? samtidigt som en äcklig panik spriders sig ut med min kropp. Jag är hemsk, hemsk, hemsk, inte konstigt han sluta älska mig. jag står inte ut. har aldrig känt mig så här ensam. hur ska man någonsin våga lita på någon man älskar, alltså våga älska någon, om personerna man håller kärt närsomhelst kan lämna en? Jag står inte ut.

Våren

Idag känns det äntligen som våren är påväg, klockan är kvart över fem och himlen är fortfarande blå! Helt underrbart!
Pappa hjälpte mig skicka in en asökan till mitt sommarjobb idag så nu har man fått det gjort också.
Det är nu 4 månader kvar tills det är dags att börja bada och flascha magen. YEES. De framsteg jag gjort är redan borta, suck. Vad förväntar jag mig ska min taktik fungera kan jag bara inte skita i den en hel vecka bara för jag tror det inte gör något. Allt jag uppnått försvinner.
Jag måste fokusera.
Imorgon är det tack o lov måndag, ny vecka, nya tag. Just nu mår jag hemskt dåligt eftersom jag känner mig så uppblåst.
Längtar till skidresan nu. Vill bara bortbortbort! Samtidigt som jag är rädd för att glömmas bort av dig. Jag vill inte att du ska kunna låstsas som det vi hade aldrig existerat.. </3

Hej

Nu har det gått över en vecka sen jag loggade in här. Har verkligen inte velat ta kontakt med mitt inre jag, jag orkar inte skriva om det, förstår inte ens varför jag sitter här och skriver.. Jag har kasnke börjat inse att jag visstå kan börja må bättre , att jag kommer ta mig igenom det här. Laga hjärtat. Komma över honom. suck nej inte ens nämna det,  vi pratar om mat och träning istället, det är det bästa sättet att komma ifrån andra känslor, att bara rikta sig in på ett mål. som inte alls har o göra med mitt liv igentligen. eller jo. men ja. Haha snacka om osammanhängande borde verkligen inte skriva.  Men kunde inte låta bli när jag gick in och såg att folk fortsatt gå in och läsa på min sida fastän jag itne varit aktiv.
Jag tappa aptiten helt somsagt efter mitt förra inlägg ungefär, jag kände ingen hunger ingen apptit ingenting.. så jag gick nog ner rätt bra, jhade jju ingen våg som sagt, men nu har vågen kommit tillbaka, och min apptit med! Tyväärr.
Nu blir detta ett väldigt långt inlägg så jag känner att jag måste sluta nu. Vill inte tråka ut er med bara babbel.

 puss

RSS 2.0